- Bestrooi de kipfilets met de Cayenne peper en het paprikapoeder. Grill dit voor ongeveer 6 minuten op de BBQ zodat de kipfilet niet meer roze is binnenin.
- Snij de rode ajuin en de lente ui in ringen. Verwijder de korst van de sneetjes Brugge Jong en halveer.
- Neem een sneetje boerenbrood en leg er één plakje kaas op. Vervolgens leg je de gegrilde kipfilet erbovenop. Bestrijk dit met 1 eetlepel BBQ saus. Leg hierop de gesneden stukjes lente ui en een aantal ringen van de rode ajuin. Werk vervolgens af met nog een sneetje kaas en een sneetje boerenbrood.
- Verwarm een klompje Brugge Boter in een grillpan en plaats de twee croques in de pan. Afhankelijk van het type brood laat je dit 1 à 2 minuten in de pan grillen tot het brood lekker krokant is.
Tip: Gebruik glutenvrij boerenbrood om het recept glutenvrij te maken.
Klaar is kaas!