Aller au contenu principal
Home
Nos fromages
Nos recettes
Nouvelles
Durabilité et CO2
Du lait au fromage
Ambassadeurs fromage
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Omelet met wokgroenten & Brugge d'Or
Level
4 pers.
30 min
2 uien
1 tomaat
185 g Brugge d'Or
50 g Brugge boter
200 g wokgroenten
6 eieren
100 ml halfvolle melk
peper en zout
Snipper de uien, snijd de tomaat in blokjes en snijd de kaas in 8 plakjes.
Verhit de boter in een pan en bak de ui, de wokgroenten en de tomaat in 4-6 min. Breng op smaak met peper en zout.
Klop de eieren los met de melk en peper en zout.
Verhit de boter en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel.
Bak zo nog drie omeletten.
Verdeel de omeletten over borden en schep de groenten erop. Verdeel de plakjes kaas erover en klap de omelet dubbel. Steek vast met een prikker.
Klaar is kaas!
Télécharger la recette
Envoyer la recette
Gerelateerde recepten:
Plat principal
Vurig & Zoet: Croque BBQ Kip met Brugge Jong
15 min
2 pers.
Plat principal
Zongevulde kip met pastasalade en Brugge d'Or
45 min
4 pers.
Plat principal
Roggeverdomme lekker
15 min
1 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Entrée
Gegrilde scampi met Brugge d'Or op citroen-bieslook risotto
50 min
4 pers.
Plat principal
Everzwijnragout met wortels en aardpeerpuree met Brugge d'Or
90 min
4 pers.
Plat principal
Cheeseburger worstenbroodjes met Brugge d'Or
40 min
4 pers.
Lunch
Pistolet met Brugge d’Or, eimimosa en asperges
20 min
1 pers.