Aller au contenu principal
Home
Nos fromages
Nos recettes
Nouvelles
Durabilité et CO2
Du lait au fromage
Ambassadeurs fromage
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Pizza met peer en Brugge Blomme
Level
2 pers.
30 min
200 g Brugge Blomme
2 peren
50 g walnoten
1 rol kant-en-klaar pizzadeeg
2 tl perenstroop
blaadjes van een 10-tal takjes tijm
handvol veldsla
olijfolie
zwarte peper van de molen
Verwarm de oven voor op 250°C, met de bakplaat er al in.
Snijd de Brugge Blomme in blokjes. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ook in blokjes. Hak de walnoten grof.
Leg het pizzadeeg op een bakpapier.
Beleg het pizzadeeg met Brugge Blomme, peer en walnoten.
Roer wat in de perenstroop en schep er hier en daar een beetje perenstroop tussen het pizzabeleg.
Bestrooi met tijmblaadjes en kruid royaal met zwarte peper van de molen.
Schuif de pizza met het bakpapier op de voorverwarmde bakplaat, en bak in 10 à 15 minuten goudbruin.
Garneer met veldsla en besprenkel met olijfolie.
Tip: gebruik glutenvrij pizzadeeg om het recept glutenvrij te maken.
Klaar is Kaas!
Télécharger la recette
Envoyer la recette
Gerelateerde recepten:
Entrée
Kiplekkere risotto met Brugge d'Or. Nog heerlijker de dag nadien.
60 min
4 pers.
Plat principal
De Koninklijk Gevulde Paprika tot aan de rand … en doe er dan nog een schepje bovenop.
45 min
2 pers.
Entrée
Groene Peter Pancakes - Plezier met Turkse courgettepannenkoek
20 min
4 pers.
Plat principal
Plezant Krokante Venkelschelpen met Brugge Oud
40 min
2 pers.
Plat principal
Cannello-ni? Cannello-wel!
45 min
4 pers.
Plat principal
Vurig & Zoet: Croque BBQ Kip met Brugge Jong
15 min
2 pers.
Plat principal
Zongevulde kip met pastasalade en Brugge d'Or
45 min
4 pers.