Aller au contenu principal
Home
Nos fromages
Nos recettes
Nouvelles
Durabilité et CO2
Du lait au fromage
Ambassadeurs fromage
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Italiaanse boterham met Brugge Oud
Level
1 pers.
25 min
2 sneden speltbrood
2 tl pesto
1 el pijnboompitten
1 snede Brugge Oud
1/4 tomaat
2 halfgedroogde tomaatjes
enkele blaadjes rucola
Toast de sneden speltbrood in de broodrooster.
Besmeer 1 boterham met de pesto. Strooi er de pijnboompitten over. Beleg met Brugge Oud.
Snijd de tomaat in schijfjes en schik op de kaas. Leg daarop enkele blaadjes rucola.
Hak de zongedroogde tomaten en strooi over de rucola. Dek af met de overgebleven snede brood.
Télécharger la recette
Envoyer la recette
Gerelateerde recepten:
Entrée
Salade van lentegroentjes en Brugge Jong
45 min
4 pers.
Plat principal
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Hors-d'oeuvre
Blackberry Gin Fizz met Brugge Jong
10 min
1 pers.
Dessert
Amandeltaart met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Hors-d'oeuvre
Mango Mocktail met Brugge Jong
5 min
1 pers.
Plat principal
Mexicaanse lasagne met Brugge Jong
60 min
4 pers.