Aller au contenu principal
Home
Nos fromages
Nos recettes
Nouvelles
Durabilité et CO2
Du lait au fromage
Ambassadeurs fromage
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Focaccia met Brugge Oud en aardbeien-tomatensalsa
Level
2 pers.
15 min
5 gemengde kerstomaten
3 aardbeien
1 takje basilicum, alleen de blaadjes + extra voor de afwerking
1 el olijfolie
1 tl balsamicocrème
zwarte peper van de molen
1 el amandelen
½ focaccia (afgebakken volgens de aanwijzingen op de verpakking)
2 sneden Brugge Oud, korst verwijderd
Halveer de kerstomaten.
Verwijder het kroontje van de aardbeien en snijd ze in kwarten.
Hak de basilicum fijn.
Meng tomaat, aardbei en basilicum met olijfolie, balsamicocrème en zwarte peper van de molen.
Hak de amandelen grof.
Snijd de focaccia open. Beleg elke zijde met een snede Brugge Oud.
Verdeel er de salsa over. Werk af met amandelen en een blaadje basilicum.
Télécharger la recette
Envoyer la recette
Gerelateerde recepten:
Hors-d'oeuvre
Focaccia brood met Brugge Oud kubus
45 min
4 pers.
Lunch
Wrap met hummus en Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Hamburger met Brugge Oud
20 min
1 pers.
Entrée
Panzanella met Brugge Oud
40 min
4 pers.
Entrée
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.