Aller au contenu principal
Home
Nos fromages
Nos recettes
Nouvelles
Durabilité et CO2
Du lait au fromage
Ambassadeurs fromage
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Open boterham met bosbessen en Brugge Oud
Level
1 pers.
15 min
1 snede Toscaans brood
1 el Brugge Boter
1 el bosbessenconfituur
1 snede Brugge Jong
klein handvol bosbessen, gewassen
enkele blaadjes munt
Besmeer het brood met Brugge Boter. Smeer daarover de bosbessenconfituur.
Snijd de Brugge Jong in reepjes. Drapeer over de confituur.
Halveer de bosbessen en verdeel over de kaas.
Werk af met enkele blaadjes munt.
Tip: Gebruik glutenvrij brood om het recept glutenvrij te maken.
Smakelijk!
Télécharger la recette
Envoyer la recette
Gerelateerde recepten:
Plat principal
Lasagne met lamsvlees, Brugge Prestige en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Plat principal
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Smaakmakers
Visburger met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Hors-d'oeuvre
Bladerdeeghapje met Brugge Abt & Brugge Oud
30 min
4 pers.
Hors-d'oeuvre
Brugge Oud met Brugse Zot
5 min
1 pers.
Plat principal
Plezant Krokante Venkelschelpen met Brugge Oud
40 min
2 pers.
Dessert
Koekjes met Brugge Abt en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Hors-d'oeuvre
Focaccia brood met Brugge Oud kubus
45 min
4 pers.
Entrée
Spitskoolsalade met Brugge Oud
30 min
2 pers.
Plat principal
'Kaaswurger' met Brugge Oud
60 min
4 pers.
Smaakmakers
Provençaalse kippenrolletjes met Brugge Oud
50 min
4 pers.
Lunch
Wrap met hummus en Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Hamburger met Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Spaanse boterham met membrillo en Brugge Oud
10 min
1 pers.
Entrée
Panzanella met Brugge Oud
40 min
4 pers.
Entrée
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.